product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
We Are Paradoxx Detoks Etkili Canlandırıcı Şampuan Ne İşe Yarar? Tüm cilt tipleri için ideal %99’u doğal arındırıcı ve canlandırıcı şampuandır.Saçın rengini ve nem dokusunu bozmadan saçları etkili şekilde nazikçe temizler.Saçın doğal yağlarını korur, saç köklerini güçlendirir ve saçlara parlaklık katar.İçeriğindeki vegan keratin saçı onarır ve güçlendirir. Zizyphus Joazeiro kepeği ortadan kaldırır, sebum seviyesini düzenler ve saç derisini rahatlatır. - Dökülebilir ambalaja sahiptir, plastik pompa başlığı içermez. - Günlük kullanım için uygundur. - Tüm saç tipleri için idealdir. - Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. - Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez. We Are Paradoxx Detoks Etkili Canlandırıcı Şampuan Nasıl Kullanılır? - İhtiyacınıza göre istediğiniz sıklıkta saçlarınızı bu şampuanla yıkayabilirsiniz. - Saçlarınızı ıslatıp, köpürterek uygulayın. - Şampuanın ardından Detox Hydrating Conditioner saç kremini uygulayın.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.