product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
We Are Paradoxx Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ Ne İşe Yarar? We Are Paradoxx Super Fuel Face, Hair + Body Oil, yüz, vücut ve saç için kuru yağdır. Bu % 100 doğal kuru yağ uygulamasıyla cildinize ve saçınıza ihtiyaç duyduğu nemi verebilirsiniz. Maracuja, Abyssinian ve Argan yağlarının karışımı cildinizi ve saçınızı besler, yumuşatır ve nemlendirirken çok sayıda vitamin ve antioksidan içeriği ile de korur ve onarır. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermez. We Are Paradoxx Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ Nasıl Kullanılır? - Yüz için günlük nemlendiricinizin yerine kullanın veya nemlendiricinize ekleyin. - Vücut için ıslak veya kuru cilde uygulayabilirsiniz. - Saç için, az miktarda ürünü ellerinize dökün ve ortadan uca kadar temiz, havluyla nemi alınmış saçlarınıza uygulayın. Ardından saçlarınızı fön ile kurutun veya doğal olarak kurumaya bırakın. - Kuru saç uçlarını yumuşatmak ve saçları pürüzsüzleştirmek için uygulayabilirsiniz. - Yoğun bir bakım kürü olarak, ürünü 1 gece saçınızda maske gibi bekletin ve sabah şampuanla durulayın.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.