Web Athena 24 Parça 6 Kişilik Tatlı Çatal Kaşık Ve Bıçak Takımı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Jumbo Web Athena 24 parça 6 kişilik tatlı çatal kaşık bıçak set; paslanmaz çelik malzemesi, eksiksiz parçası, zamansız tasarımı ve adından söz ettiren kalitesiyle bu sayfada karşınızda. Siz de tatlı servislerinizde böyle bir çatal kaşık bıçak takımı kullanmak isterseniz ürün hemen şimdi satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Jumbo Athena 24 parça 6 kişilik tatlı çatal kaşık bıçak takımını sepetinize eklemek. Alışverişi tamamladığınızda satın aldığınız bu harika takım, kısa süre içinde kapınıza kadar geliyor. Hemen tıklamaya başlayın! Kaliteyle Şıklık Bu Sette Bir Arada Jumbo Web Athena 24 parça 6 kişilik tatlı çatal kaşık bıçak setindeki her bir ürün çok özel. Paslanmaz çelik malzemeden imal edilen parçalar arasında her birinden altışar adet olmak üzere tatlı kaşığı, tatlı çatalı, tatlı bıçağı ve çay kaşığı yer alıyor. Zamansız bir şıklıkta gelen bu parçalardan tatlı bıçağı, hafif tırtıklı ucuyla farklı türden tatlıları dilimlemek için ideal. Kaşık ise tam ölçüsündeki yuvarlak formu ve zarif çizgileriyle kullanıcılardan tam puan almayı başarıyor. Tutma saplarındaki belli belirsiz çizgiler, ürüne ayrı bir estetik ve zarafet katarken setin geneline hakim olan sadelik, Jumbo Athena 24 parça tatlı çatal kaşık bıçak takıma kendi karakteristiğini muhteşem biçimde veriyor. İster sabah ister öğlen ister akşam sunacağınız tatlılarda kullanabileceğiniz bu çok şık ve kaliteli takım, sadece birkaç tık uzağınızda. Jumbo kalitesini deneyimlemek için alışverişe hemen başlayın! Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz çelik Renk: Çelik Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 24 Parça Set İçeriği 6 Adet Tatlı Kaşığı - 16,5 cm 6 Adet Tatlı Çatalı - 16,4 cm 6 Adet Tatlı Bıçağı - 19,5 cm 6 Adet Çay Kaşığı - 11,5 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.