product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Yarış Pisti Özellikli Araç Taşıyıcı Tır Pist Özellikli Taşıyıcı Tır ile minikler için oyun vakti! Aracın üstünde açılabilir bir yarış pisti vardır. Yaklaşık 46 cm. uzunluğundaki ayrıntılı detay tasarıma sahip Taşıyıcı Tır ile kendi yarış pistinizi kurun! Pist açıldığında uzunluğu 2 metreyi geçmaktedir. Ayrıca tırın mini araçları fırlatma mekanizması vardır. Çocuklar arkadaşlarıyla birlikte hem araçları yakından tanıyacak hem de eğlenceli dakikalar geçirecekler. Oyuncaklar bebeğinizin görsel-işitsel yeteneklerinin gelişimini destekler. Duyusal gelişimine katkı sağlar. Hayal gücünün gelişimini destekleyerek oyun kurma yeteneğini pekiştirir. İnce motor becerilerini geliştirir. 2 Adet Mini araç kutuya dahildir. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 6971155816041 Item No : FAB.1604 Kutu Ölçüleri : 65 x 22,5 x 14 cm. Desi Değeri : 7 ürün ÜRÜNÜN SADECE GÖRSELDE GÖRÜNEN SARI SİYAH BANTLI OLAN MODELİ KALMIŞTIR STOKLARIMIZDA SİPARİŞ VERİRKEN BUNU GÖZÖNÜNDE BULUNDURMANIZI RİCA EDERİZ

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.