product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Özellik:
1. Akıllı Vücut Algılama: Bu dedektör anahtarı 12 m algılama mesafesine ve 180 derece algılama açısına sahiptir. Tüm lambalar için uygundur ve yüksek güçlü lambalarla yüklenebilir.
2. Mükemmel Performans: Bu dedektör anahtarının işlevi kusursuzdur, titreme yapmaz, yüksek parlaklık, düşük güç tüketimi, radyasyon yok ve basit kurulum.
3. Su geçirmez kabuk: Bu indüksiyon anahtarı dış mekan endüksiyonu için özel olarak tasarlanmıştır, IP44 su geçirmezlik seviyesine sahiptir, böylece yağmurdan korkmaz.
4. Enerji Tasarrufu: Bu dedektör anahtarı alternatif gündüz ve gece lambasının aydınlatmasını ve insan vücudunun kızılötesi piroelektrik indüksiyon prensibini kullanır.
5. Geniş kullanım alanı: Bu dedektör anahtarı çok çeşitli yerleşim alanlarına, okullara, ofis binalarına, şantiyeye ve merdivenlere, koridorlara, balkonlara, girişlere, tuvaletlere uygulanabilir.


Özellikler:

Ürün Türü: Bahsetme Sensörü Detektör Anahtarı
Malzeme: ABS
Model: YCA1009
İndüksiyon mesafesi: Yaklaşık 12 m
Çalışma Voltajı: AC110-240V
Maksimum Dayanım Gücü: 1200W
Koruma sınıfı: IP44




Paket Listesi:
1 x MotionSensorDetectorSwitch1 x Konektör Pabucu
2 x Vida
2 x Genişletme Vidası
1 adet kullanım kılavuzu (Türkçe olmayabilir).


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.