Arı Yayınları 7 Sınıf Matematik Defteri Matemito
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
KAVRAM HARİTASI HEDİYELİ YENİLENDİ KİTABIMIZDA NELER VAR? Konudaki kazanıma ait konu özetinin ve örnek çözümünün olduğu “Konu Anlatımı” bölümü. Konudaki püf noktasının hatırlatıldığı veya pratik işlemlerin olduğu “Aklınızda Bulunsun” bölümü. Ders öğretmeninin not aldırabileceği “Öğretmenimden” bölümü. Kazanımı pekiştirmek için etkinlik sorularının olduğu “Etkinlik” sayfası. Kazanımı pekiştirmek için en fazla 8 sorudan oluşan, kazanım kavrama sorularının bulunduğu “Mini Kazanım Testi” sayfası. Liselere giriş sınavında çıkabilecek beceri temelli sorulardan oluşan “Beceri Temelli Sorular” sayfası. Yeni Nesil Defter Beceri Temelli Yeni Nesil Sorular Etkinlik ve Uygulama Soruları Düşündüren Sorular Konu Anlatımları Kazanım Kontrol Listem Kavrama, Uygulama , Analiz , Sentez Akıllı Tahta Uyumlu Sağlıklı Spiral Bu Defterde!

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.