Royal Oyun Parkı 70X110 Cm Bh-1080
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Asansörlü uzun kenar sayesinde, ebeveyn yatağı yanında kolaylıkla kullanılabilirUyku, alt değiştirme, oyun parkı ve anneyanı olarak çok fonksiyonlu kullanım imkanıKolay katlanabilen ve fermuarlı taşıma çantasıile seyahatlerinizde yanınızda taşıyabilirsiniz.Doğumdan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilirNefes alabilen kapitoneli keten kumaşPeluş oyuncaklı dönenceBebeğinizin oynarken kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencereBebeğinizin ihtiyacı olan malzemeleri koyabileceğiniz portatif yan üniteKolay taşımayı sağlayan frenli tekerleklerSallama aparatları ile beşik gibi sallanılabilme özelliğiAra kat taşıma kapasitesi: 9 kg max.Alt açma taşıma kapasitesi: 12 kg max.Ana gövde taşıma kapasitesi: 25 kg max.İç yatak ebadı: 70×110 cmKapalı koli ebadı: 23×24×79 cm

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.