product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Beaphar Anti-Septic Kedi ve Köpek Deri ve Cilt Sağlığı Merhem 30 ML

Beaphar wound oinment yüzelsel deri yaralarının kurumuş ve çatlamış ciltlerin onarımında kullanılabilir, ayrıca kuşların yüzlerindeki pullanma için onarıcı edici özelliğe sahiptir.Merhem yatıştırıcı etkisi olan calendula bitkisi (yaralar onarımını destekler) ile formüle edilmiştir.Ayrıca içerisindeki nemlendirici etkisinin yanı sıra bözek ısırığı ve tahriş olmuş ciltleri rahatlatıcı etkisi olan aloevera bulunmaktadır.
 
Kullanım Talimatı
 
Yaralar ve böcek ısırıkları için; Dikkatle evcil hayvanınızın o bölgedeki tüylerini kesip, ılık suyla yara veya tahriş olan bölgenin çevresindeki tüyleri hafifçe temizleyin, ellerinizi temizledikten sonra merhem günde 2-4 kere cilt düzelene kadar uygulayınız.
 
Pullu cilt için; Uygulama öncesi cilt yüzeyinin temiz olduğuna emin olun.Daha sonra 6 gün boyunca günde bir defa problemli bölgeye uygulayın.
 
Önlemler:
Hayvan kullanımı içindir.
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız.

 

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.