product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Pixhawk Base Here+ module RTK GNSS HEX

Here+ RTK GNSS setinin Baz (Base) modülüdür. Eksiksiz bir RTK çözümü için hem baz (Base) hem de gezici (Rover) modüllerine ihtiyacınız olacaktır. Rover Ayrıca satılır.

Here+ Ublox M8P'ye dayalı RTK GPS alıcısıdır. Diğer RTK GPS'ler gibi Here +, normal GPS'lerden çok daha doğru konum tahminleri sağlayabilir ancak yer istasyonuna bağlı 2.GPS kullanılmasını gerektirir. Windows'ta Mission Planner'ı kullanan kuruluma odaklanır, HERE+ ayrıca QGroundControl tarafından da desteklenir.

Öne Çıkan Özellikleri
Kitle pazarı için santimetre düzeyinde GNSS konumlandırma
Pazara hızlı geçiş için Entegre Gerçek Zamanlı Kinematik (RTK)
En küçük, en hafif ve enerji açısından verimli RTK modülü
Baz(Base) ve gezici(Rover) varyantları sayesinde eksiksiz ve çok yönlü çözüm

o Here+ RTK Base
o Here+ RTK Base USB konektörü

Pixhawk2 ProfiCNC Orjinal ürün güvencesiyle



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.