Brillante Siyah Ekmek Kızartma Makinası Ctj 2103.Bk
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)
Bakır 2 hazneli classıc ekmek kızartma Classic ekmek kızartma makinelerimiz ingiltere'de tecrübeli zanaatkar ustalar tarafından el yapımı olarak üretilmektedir. Her ürünün taban etiketinde, o cihazın üretimini yapan ustasının ismi bulunmaktadır. Proheat plakalar patentli proheat® plakaları classic ekmek kızartma makinemizin temel özelliğidir. Koruyucu kaplama zırh sayesinde ısıtıcı tellerin zarar görmesi engellenir. Aynı zamanda ısıyı yüzeye yayarak ekmeğin her noktada eşit olarak kızarmasını sağlar koruyucu mika kaplama ; mika taşından kesilen sağlam koruyucu film, ısıtıcı tellerin kopmasını engeller ve temiz kalmasını sağlar. özellikler patentli peek & pop ® kızartma süresince izlenebilir dilimler değişebilen değişebilen parçalar proheat® plakalar ayarlanabilir ayaklar 2 hazneli (28 mm hazne genişliği) 1.2 (kw) güç 3,5 kg ağırlık 80 dilim/saat ölçüler gxdxy (cm) : 26x21x22 komple metal gövde termal koruma sistemi çıkarılabilir kırıntı tepsisi defrostdefrost özelliği ile donmuş ekmeğinizi kızarmaya hazır. Dilimlerin isteğe göre tek yüzeyi kızarabilir. Dualit imzalı klasik dizayn ticari kullanıma uygundur. Sadece kullanmak istediğiniz hazne / hazneler çalışır. Mekanik saat ile kızartma süresi ayarlanabilir. Opsiyonel aksesuar opsiyonel tost kafesi ile lezzetli tostlar yapabilirsiniz. Sıradan tost makineleri gibi ekmeği ezerek hamur kıvamına getirmeden ve içindeki malzemeyi ekmeğin dışına taşırmadan gerçek lezzet ve görünümde tost yapmanızı sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.