Toastbuster 1331H Kırmızı Tost Makinesi 700.01.01.0242
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
1800 W güçlü motoru ile hızlı pişirme yapan döküm tost makinesi 6 pişirme kapasitesi ile çalışır.
Homend tost makinesi ızgara ve tost olarak iki farklı fonksiyonda kullanılır.
Kırmızı tost makinesi 24 cm genişlik, 13 cm yükseklik, 7 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Aynı zamanda 1 kg ağırlığı ile kolaylıkla taşınabilir bir yapıdadır.
Homend 1331H Toastbuster tost makinesi ayarlanabilir termostat özelliği ile geliştirilir. Ayarlanabilir termostat özelliği sayesinde farklı ısı seviyesinde işlem yapabilmek mümkün olur.
Çıkarılabilir plakalı tost makinesi ayarlanabilir ısı kontrolü, bulaşık makinesinde yıkanabilme gibi özellikler ile pratik temizlik sunar.
Tost makinesi 1800 Watt güçlü motoru sayesinde 180 dereceli ızgara olarak kullanılabilir. Böylelikle ızgarada pişirilmesi gereken yiyecekleri rahatlıkla pişirebilirsiniz.
Homend Toastbuster 1331H kırmızı tost makinesi tek yönde plaka kullanımı ile konforlu bir kullanım sağlar. Aynı zamanda çıkartılabilir plakası da bulunur.
Demir döküm plakalı tost makinesi çıkarılabilen plakalara sahip olduğu için kolaylıkla yıkanabilir. Böylelikle hijyenik kullanım sağlar.
Homend 1331H Toastbuster tost makinesi yanmaz tutma yeri ile güvenilir kullanım sağlar. Aynı zamanda yanmaz yapışma kaplamadan üretilen plakaları mevcuttur.
Homend tost makinesinde bulunan güç ikaz ışığı ve otomatik kapama ile güvenilir kullanımdan faydalanabilirsiniz. .
Dikey saklama ve yükseklik ayarı özellikleri ile daha konforlu kullanım imkanı tanır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.