Worm Parasıtıc - Kurt Dökücü Destek Ürünü - 100 Gr
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Hayvanlar sürekli kilo kaybeder. ; Ağır şekilde enfenkte olanlarda kötü genel kondisyon görülür. ; Yorgun görünürler mat, buruşuk tüyler ve değişken süreklilikte dışkılama ile birlikte cansızdırlar. ; Nadiren dışkıda parazit ya da larvalar görülebilir. ; Roundworms (Yuvarlak solucan) Hairworms (Kıl kurdu) Stomarc woll (Mide kurdu) Tapeworms (Şerit) Flatworms (Yassı solucan) HASTALIK BELİRTİLERİ: Aşırı zayıflık, Kuruma Aşırı yem tüketimi, performans ve güç kaybı Yeme karşı iştahsızlık, kansızlık, cansızlık, durgunluk Kusma, bağırsak kanaması, kanlı ishal Tedirgin davranışlar, stres, kaşınma, tüy yolma Uçan kuşların uçamayı bırakıp konmaları Yumurtaların boş çıkması, yavruların ölümü Yavruların cılız kalması ve gelişim gösterememesi Kıvamlı sosis gibi dışkılar, dağınık veya soluncansı uzun dışkılar DOZAJ VE KULLANIMI: 2 litre içme suyuna 1 tam dolu kaşık (6 gram) karıştırılır. ; Not: Şişe içerisinde kendi özel kaşığı vardır.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.