product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Estetik görünümüyle öne çıkan yemek masası
100 cm derinlik ve 240 cm genişlik ölçüleri ile imal edilir. Bu sayede ideal boyutlarıyla kalitesini yansıtır.
Sabit fonksiyonlu model, masa ihtiyaçlarının karşılanmasını destekler. Fırınlanmış köknar ağacından elde edilen materyal ile tasarlanması ise
dayanıklılığını ön planda tutar.
Uzun ömürlü olması ve yapısını herhangi bir bozulma olmadan koruması sayesinde istenen alanda konumlandırılarak bakımlı görünümünü sürdürür.
Ayaklarının hem demir metal malzeme ile imal edilmesi hem de son derece estetik bir görünüme sahip olması, kullanım kolaylığının yanı sıra estetik açıdan da ayrıcalık kazandırır. Böylelikle yaşam alanlarındaki farklı dekorasyon stilleri ile kombinlenebilir.
Model, kullanım sürecinde dahil edilecek farklı boyut ve özelliklere sahip sandalye alternatifleri ile tam uyum yakalanmasına imkan tanır. Bu sayede en az 6 kişi, masa etrafında konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilir.
Masanın kullanım alanı geniş olup, tercihlere uygun şekilde dekorasyona dahil edilebilir. Yaşam alanlarının boyutlarına göre mutfak, yemek odası, çalışma odası ve salon gibi tüm bölümlere yerleştirilmesi mümkündür.
Doğal içerikli temizlik malzemelerinin yanı sıra temiz ve nemli bir bez, bakımının yeterli bir şekilde yapılmasında aktif rol oynar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.