product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Qgeem Qg-Ot0620 20 Metre Cat6 Cu Awg24-7 Utp Siyah Network Kablosu 6974393004201 Qgee m UTP CAT6 Patch Kablo ile Yüksek Verimli Veri Transferi! Qgeem mühendislerinin profesyonel ağ sistemleri için gereken tüm detayları hesaplayarak geliştirdiği, yoğun test sürecinden başarı ile geçen UTP CAT6 Patch kabloyu sunar! Qgeem UTP CAT6 Patch kablo 8 damara ve her bir damarının içerisinde 7'şer adet bakır tele ve yarı sert dış korumaya sahiptir. Qgeem network kablosu dayanıklı yapısı, yüksek iletken bakır malzemesi ve bükülmelere uygun koruması ile verilerinizi kayıpsız iletir. Ayrıca CAT6, UTP, AWG 24/7 standardına uygun yapısı ile GigaBit hızında veri transferini rahatlıkla sağlar. Siz de profesyonel sisteminiz için gereken verimliliğe ve yüksek transfer hızına Qgeem Network kablosu ile sahip olun! Qgee m UTP CAT6 Kablo Rahatça Bükülebilir! Qgeem Network kablosu, ağ üzerinden veri transferini maksimum verimlilik ile sağlayabilmek için özel kablo dış korumasına sahiptir. Qgeem Patch kablosu rahatlıkla bükülmesine karşın oluşabilecek zorlukların üstesinde gelecek yarı sert yapıda koruyucu zırha sahiptir. GigaBit Hızında Ağ Bağlantısına Qgeem Patch Kablo ile Erişin! Yüksek hızda veri transferine Qgeem UTP CAT6 Patch kablo ile sahip olun! Qgeem UTP Patch kablo CAT6 standardındadır, bu sayede GigaBit hızında veri transferine olanak tanır. Böylece gigabytelarca veriyi çok daha kısa sürede transfer edebileceksiniz. Hızınıza Kimse Yetişemeyecek ! Qgeem üst düzey materyal yapısı sayesinde rakabetçi oyunları takılmadan gecikmeden oynayın ! Qgee m UTP CAT6 Patch Kablo Özel Kilit Korumaya Sahiptir! Qgeem Patch kablo sahip olduğu bağlantı uçları ile ağ bağlantısı yapılacak alıcı/verici jaklarına tam oturmaktadır. Ayrıca bağlantı ucu kilit koruyucusu ile tak/çıkar uygulamalarında yaşanabilecek kilit kırılmasının önüne geçilmiştir. Böylelikle hiçbir veri kaybı yaşamadan, yüksek verimlilik ve performansta verilerinizi rahatlıkla transfer edebileceksiniz. Qgeem Patch kablosu profesyonel Network sistem kullanıcılarının ihtiyaçları hesaplanarak, yoğun test sürecinden geçirilerek tasarlanmıştır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.