Royal Ilaç Vitamin E Selenyum 500 Ml. Yumurta Verim Arttırıcı Ve Kızgınlık
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Döl verimine, üreme performansına, kas bütünlüğüne katkı sağlamak amacıyla kullanılan sıvı tamamlayıcı yem. Kullanım amacı: ü Dişi kuşlarda yumurtalamanın uyarılmasını destekler. ü Yumurtalarda döllülük oranında artışlarla birlikte kaliteli yumurta elde edilmesini sağlar. ü Kuluçka çıkım oranlarının artmasını destekler. ü Fertilite bozuklukları ve embriyonel gelişim yetersizliklerinin giderilmesi destekler. ü Gonatların fonksiyon ve gelişmelerinin regülasyonu amacıyla önerilir. ü Selenyum ve vitamin E eksikliklerinde gözlemlenen eksudatif diatez (deri altı ve kalp çevresinde ödem),kas distrofisi ve encephalomalasi (baş ve boyunda bükülmeler) olgularında kullanılması önerilir. ü Vitamin E ve selenyum birlikte çalışarak serbest radikalleri nötralize ettiği ve bakterilerden koruyucu özelliği ile bağışıklık sistemini desteklemesi amacıyla tavsiye edilir. ü Aşılama sonrası kullanılması bağışıklığın oluşumuna katkı sağlar. ü Doymamış yağ asitlerinin oksidasyonunun önlenmesi amacıyla kullanılmalıdır. ü Kas metabolizması ve glikojen dengesinin sağlanması amacıyla önerilir. ü Kuşlarda görülen bacakların iki yana açılması durumlarında önerilir. Kullanma talimatı: Üreme dönemlerinde: Eşleşmeden 1 hafta önce 1 lt temiz içme suyuna 1-2 ml katılarak hafta 2 kez kullanılır. Hedef hayvan türü: Güvercinler ve kafes kuşları Not: Yeni yumurtlamış hayvanlarda kullanılmaması önerilir. Hayvanı tekrar kızgınlığa getirip yavruyu reddetmesine neden olabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.