Segura Ventura Retro Deri Motosiklet Montu
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Günümüz sürücülerine konfor, güvenlik ve şıklık sağlamak için 70'li ve 80'li yılların retro tarzını modern teknolojiyle birleştiren Segura'nın VENTURA kısa motosiklet ceketi ile zamanda geriye yolculuk yapın.
VENTURA, dört dış cep, iki iç cep ve cüzdanınız için özel bir cepten oluşan, Regular Fit deri motosiklet kısa ceketidir. Mükemmel uyum sağlamak için fermuarlı bilek ayarları ve bel ayarı ile donatılmıştır.

Güvenlik açısından bu kısa ceket, OMEGA EN1621-1 Seviye 1 standardıyla uyumlu, dirseklerde ve omuzlarda CE korumalarına sahiptir ve motosiklet sürüşleriniz sırasında optimum koruma sağlar. Ayrıca gerektiğinde ekstra koruma sağlamak için CE arka cebine sahiptir.

VENTURA'da konfor da ön plandadır. Kapitone dikişler ve ayarlanabilir bilek ve bel ayarları, kişiye özel bir uyum ve optimum destek sağlayarak size keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Mükemmel nefes alabilirliği her koşulda optimum havalandırma sağlar.

Bu kısa ceketin tasarımı, 70'li ve 80'li yıllardan ilham alınarak günümüzün bisikletçilerine hitap edecek modern bir dokunuşa sahiptir. Yüksek kaliteli deri ve özenli detaylar, VENTURA'yı retro ve modaya uygun bir görünüm arayan sürücüler için zarif bir seçim haline getiriyor.

Segura'nın VENTURA kısa ceketi, iki tekerlekli maceraları sırasında konfor ve güvenlik sağlamak için modern özelliklerle birleştirilmiş vintage bir stil arayan sürücüler için tasarlandı. Klasik, özel veya kafe yarışçı motosikletlerinin hayranları ve benzersiz tasarımlı kısa motosiklet ceketiyle kişiliğini ifade etmek isteyen herkes için mükemmeldir.

Daha fazla beklemeyin ve Segura'nın VENTURA motosiklet kısa ceketinin zamansız tarzını benimseyerek motosiklet tutkunuzu konfor, güvenlik ve zarafetle tam anlamıyla yaşayın.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.