product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Anunnaki PXN V10 Oyun Direksiyon Seti Ayarlanabilir 6+1 Vites PC PS4 Xbox One

Anunnaki PXN V10 Force Feedback Çıkarılabilir Yarış Direksiyonu

270/900 Derece Yarış Direksiyon Seti 3 Pedal ve Vites Kolu Paketi PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 Uyumlu

2 Yıl Alfa Soylu Elektronik garantisi

Çoklu Platform Uyumluluğu: PXN V10 Direksiyon Seti PC/Xbox One/Xbox Series X/S/PS4 için Uyumludur.

Daha iyi olması için oyuncuların PXN V10 yarış direksiyonlarını kullanması uygundur.

Oyuncular indirmek ve kurmak için Apple App Store veya Google Play'de "PXN Wheel" araması yapabilir.

Hall Manyetik İndüksiyonlu Pedal: Yüksek hassasiyet ve iyi doğrusallık elde etmek için hall manyetik indüksiyon teknolojisi ile geliştirilmiştir. Pedalın yüksek hassasiyeti ve doğrusallığı size daha hassas ve doğru bir fren deneyimi sunabilir.

Alüminyum Alaşımlı Malzemeden yapılmış pedallar, güçlü ve sağlamdır. Pxn V10 Pedal gücü, farklı oyun deneyimlerine uyum sağlamak için kişisel tercihe göre ayarlanabilir.

Güç Geri Bildirimli Direksiyon Simidi: PXN V10 yarış direksiyonu, güç geri bildirimli sürüşsüz çift motora sahiptir, Size gerçek sürüş deneyimini yaşatır.

Direksiyon simidi çıkarılabilir yapı tasarımı, pist tutkusunu serbest bırakmak için yarış genlerini harekete geçirir. Formula'nın küreklerini taklit edin, vites değiştirme eylemini tamamlamak için parmak kaydırın, kontrolün eğlencesini artırın.

Yüksek Kaliteli Vites Kolu: 6+1 vites kolu, yüksek/düşük Vites değiştirme anahtarı mümkündür. Vites kolunu geriye doğru bastırmak kolay ve sabittir. Vites kolunu sabit bir şekilde sabitlemek için montaj kelepçeleriyle birlikte gelir.

Ve birden fazla arayüzle tasarlanmıştır birden fazla cihazı destekler.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.