Mısır Granülü 15 Kg
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Vivid Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes Altlığı Mısır granülü
% 100 mısır koçanından elde edilir. Herhangi bir kimyasal madde içermez ve tamamen doğaldır. Kokuyu ve suyu emen Küçük hayvanların yemesi güvenli ve güvenilirdir. Kokuyu ( amonyak ) emen ve suyu emen güçlü özelliklere sahiptir.
Kuş, sürüngen, hamster, guinea pig, tavşan, kedi ve köpek gibi evcil canlılar ve atlar için atlık malzemesi olarak kullanılır.
Alışıla gelmiş kumlarına aksine, uygularken, karıştırıldığında veya hava sirkülasyonu ile toz çıkarmaz, her hangi bir toz içermez.
Toksik madde, zehir içermez, evcil canlılar tarafından ağıza alındığında zehirlenmeye yol açmaz
Hijyenik bir üründür, dışkıyı ve idrarı, suyu çok hızlı bir şekilde emer ve kurutur, bu sayede bakteri oluşumunu minimize eder.
Doğadan elde edildiği için doğal bir atıktır
Çok hafif bir üründür, 1 kg ürün ortalama 3 L lik bir alana karşılık gelir, kuşlarda 1 kg 1 ay için kullanım sağlar.
Dışkı birikintileri ortalama haftada bir alınarak, eksilen granül miktarı kadar ilave edilerek kullanılır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.