Mısır Granülü 1kg Kafes Taban Malzemesi
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Tamamen doğal organik liflerden üretilmiş olan ve koku emici özelliği sayesinde kötü kokuları hızlıca absorbe edebilen, kediler, deney hayvanları, kemirgenler ve bir çok kuş türü için ideal olan doğal bir üründür. %100 doğal, tozsuz ve fırınlanmıştır. Kemirgenlerin kafeslerinde bulunmasında sakınca yoktur.%100 doğal olduğu için kesinlike zarar vermez. Taban ile hayvan arasında yalıtım sağlar. Tozsuz olmasından dolayı hayvanınızın solunum yolunu tıkamaz. Hayvanınızın kafesinin tabanına serdiğinizde taban malzemelerinin kötü görünüşünü engeller ve kötü kokuyu hapseder, ayrıca doğal ve hijyeniktir. Uzun süre kullanılabilir. Mısır koçanı granülü %100 doğal olduğu için geri dönüşümü ve doğaya karışımı çok kolaydır. Özellikle hijyenik anlamda hassas ortamlarda çok kullanışlıdır. Tabandaki sıvıyı hapsetme özelliği sayesinde çok hijyenik ve bakteri üremesini ve koku oluşumunu engeller. Sıvıyı hapsederek kullanım süresini 2-3 katına çıkarır. KANATLILAR İÇİN
Mısır granülü mısırın odunsu bölümün granül boyutuna getirilir ve tozu alınır. Sadece selülozdan oluşan ve yüksek emici olan bu ürün kafes kuşlarının dışkısını kurutur ve bakteri oluşumunu engeller. 1,25 kg (3 LT) 1 adet kafes için ortalama 2 (iki) ay yeterlidir. Ürün diğer kumlar gibi kuşlar kanat çırptığında toz çıkarmaz aksine mevcut tozları bünyesinde hapseder. Kullanımı: Kafes tabanı görünmeyecek şekilde yayılır. Zamanla kuruyan dışkılar bir kaba toplanarak atılır. Eksildiğinde bir miktar mısır granülü eklenir. Ayda bir kez dökülerek işlem tekrarlanır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.