Sade Kanarya (aspur) 10 Kg
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Aspur Yem 10 KG Aspur yem, kuş yemi olarak kanarya, papağan ve muhabbet kuşlarının severek yediği bir besindir. Aspur tohumunun kabukları kolayca soyulduğundan kuşlar bu yemi çok severler. Yemesi kolay olan aspur yemi lezzetli ve yağlı bir yapıda olduğundan oldukça besleyici yem özelliği taşır. Karışık kuş yemleri içerisinde mutlaka aspur tohumu bulunur. Kuşun gerekli enerjiyi alabilmesi için gerekli bir tohum çeşididir. Özellikle kuşların kızışma dönemlerinde aspur yemi tercih edilir. Aspur yemi kuşlar için içeriğinde barındırdığı besin değerleri ile çok besleyici ve sağlıklı bir gıdadır. Aspur yemi içerisinde
%15,1 protein, %56 karbonhidrat, %6,1 yağ, %4 selüloz, %0,05 Kalsiyum, %0,55 fosfor bulunur. Bu besin değerleri ile kuşlar için sağlıklı bir besin maddesi olur. Aspur yemi tek başına çok fazla verildiğinde kuş da yağlanma ve kilo alma meydana gelebildiğinden tek başına değil diğer tohumlar ile karıştırılarak verilmesi daha sağlıklı olur. Aspur yemi ile beslenen kuşlar daha sağlıklı olur. Tüyleri çok daha parlak ve daha enerji yapıda olurlar. Aspur Yem Ne İşe Yarar? Aspur Yem kuşların sağlıklı beslenebilmelerini sağlar. Aspur tohumları kuşun ihtiyacı olan besin değerlerini barındırdığından besleyici ve enerji verici özelliktedir. Kuşların sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişebilmelerini sağlayacaktır. Muhabbet Kuşu Aspur Kullanımı Muhabbet kuşları için Aspur yemi hastalık, tüy değişimi, kızışma ve yumurtlama gibi zor dönemlerde sade olarak kullanılabilir. Ancak diğer zamanlarda farklı yemler ile karıştırılarak verilmesi tavsiye edilir. Çok fazla verildiğinde kuş da yağlanma ve kilo almaya sebep olabilir. Bu nedenle ölçülü olarak yedirilmelidir. *1 yıla kadar kullanabilirsiniz. YEMPARK GÜVENCESİYLE..

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.