Tilki Kuyruğu Kızıl Dal Darı 250 gr Yeni Mahsül

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
250 gr TİLKİ KUYRUK KIZIL DAL DARI NE İŞE YARAR? × Standart kızıl dal darılara oranla daha fazla vitamin ve besin değerleri barındırır. × Hasta ve yavru kuşların zayıf düşmesini önler.
* Soğuk ortamlarda kuşların üşümesine engel olur. ×Tilki kuyruğu dal darı içeriğindeki enerji veren vitaminler sayesinde kuşların daha canlı, hareketli olmasını sağlar.
*İnce bir kabuğu sahip olduğu için
yavru, hasta ve yaşlı kuşlar tarafından kolayca yenilir ve sindirilir.
*Doğa yemi olduğu için tüm kafes kuşları iç güdüsel olarak tanır ve mutlu olur.
*Ele alıştırmak istenen kuşlara elden verilerek kuşun insana yaklaşmasına yardımcı olur.
*Omega 3 içeren ürün kuşların tüy değişimi döneminde hasta ve halsiz düşmesini önler. İlaç tedavisi görmüş kuşların hızla toparlanmasını sağlar.
*Tüy döken kuşlara bu zorlu süreçte destek olur. Yeni çıkan tüylerin sağlıklı olmasını sağlar.
*Yavru büyüten ebeveyn kuşların strese girmesini ve yavru büyütme esnasında yavrulara zarar vermesini önler.
*Yeni yeme düşmüş kuşlar normal yemi kırmakta zorlanır, birçoğu yem kırmayı öğrenemeden yaşamını yitirir. Kızıl dal darı ince kabuklu ve yüksek doğal vitamin içeriğinden bu sıkıntıların önüne geçer.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.