product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Etiket Adı:Force TV Ünitesi 140 CM - Evinizde Sadeliği Konuşturun! Televizyon keyfini yaşamak isteyenler için TV üniteleri, evin önemli bir parçasıdır. Force TV Ünitesi, televizyonunuzla uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır ve mevcut keyfinizi en üst seviyeye çıkarır. Ürünün Özellikleri: E1 kalite standartlarına uygun 18mm YONGA LEVHA (SUNTA) kullanımı. ; Minifix, kavela gibi TSE standartlarına uygun bağlantı elemanları. ; Sağlamlık ve sorun giderme amacıyla test edilen ürünler. ; Paket içinde kurulum şeması bulunan kolay kurulum. ; Genişlik: 140 cm, Yükseklik: 53,5 cm, Derinlik: 30 cm. ; Antrasit renk seçeneği. ; Geri dönüştürülmüş plastiklerden yapılan ayaklar. ; Nasıl Kurulum Yapılır?Demonte olarak gönderilen ürün, basit el aletleri ile kolayca kurulabilir. Paket içinde gerekli tüm montaj malzemeleri, kurulum şeması ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. T

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.