product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
PATİ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ 150 ML Sadece Hayvan Sağlığında kullanılır. Kedi, Köpek İçin Pati Bakım Ürünü · Hayvanların patilerinin ve ayaklarının kurumasını ve çatlamasını önleyenve bakım sağlayan temizleme ve bakım köpüğüdür. · Hasar görmüş patileri ve ayakları rahatlatmaya yardımcı olur. · Patilere ve ayaklara sıkılan köpük temizlik ve bakım sağlar. · Durulamaya gerek kalmaz · Paraben içermez. · Tatlı badem yağı nemlendirici etkisiyle pati ve ayakların rahatlamasına yardımcıolur · Cadı fındığı yağı, pati ve ayakların derinlemesine temizlenmesineyardımcı olur. · Argan yağı,pati ve ayakları nemlendirir, besler ve onarıma yardımcı olur. KULLANIM SAHASI: Kedi, köpeklerinizin patileri ve ayakbakımı ve temizliği için kullanılır. SUSUZ KURU KÖPÜK ŞAMPUAN 150 ML Sadece Hayvan Sağlığında Kullanılır Kedi ve Köpekler İçin Tüy Bakım Ürünü · Hayvanların vücudunun kurumasını ve çatlamasını önleyen ve bakım sağlayantemizleme ve bakım köpüğüdür. · Hasar görmüşderiyi rahatlatmaya yardımcı olur. · Tüyleritemizler, besler ve bakım sağlar. · Durulamayagerek kalmaz. · Argan yağıderideki kuruluğu giderir, bu sebepten kaynaklanan kaşıntılarıengeller. · Hamamelisvirginiana cildini nemlendirir ve bakım sağlar. · Ürünümüz kedive köpeklerinizin tüylerinin parlak görünmesine yardımcıolur. KULLANIM SAHASI: Hayvan dostlarımızıntüylerinin temizliği ve bakımı için kullanılır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.