product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bebek Astronot Tulum Nedir?

 

Bebek astronot Tulum, dış etkilere karşı bebeğe koruma sağlayan şık tasarımlı konfeksiyon ürünlerindendir. Bu tulumların diğer bir ismi ise kozmonot tulumdur. Genellikle kapüşonlu olduklarından bebeğin kafa bölgesini soğuğa karşı korumaktır. Eldiven seçeneği bulunanalar ise bebeğin ellerini korumaktadır. Ancak bir tulumda eldiven bulunması şart değildir. Patik veya ayaklı olan modeller ise çok kullanışlıdır. Özellikle dış mekan kullanımlarında patikli yani ayaklı modeller daha kullanışlı olabilmektedir. Ayakkabı veya patik kullanan bebekler için tasarlanmış patiği bulunmayan modelleri de mevcuttur. Çıkarılabilir ayaklı yani patikli modeller ise hem takım halinde kullanmak hem de şık bir görüntü sağlamak için ebeveynlere avantajlar sağlamaktadır. En güzel erkek ve kız Bebek Astronot Tulum modellerini Bebek Vadisi mağazasında bulabilirisiniz.

 

Bebek Astoronot Tulum Bebeği Korur Mu?

 

Bebek Astoronot Tulum modelleri, bebeği suya ve soğuğa karşı korumaktır. Özellikle su itici özelliği bulunan modelleri dış etkilerden kaynaklanabilecek sıvıların bebeğe temasına izin önler. Su itici özelliğe sahip olanlar kaza ile tulumun üzerine dökülen sıvıların bırakabileceği lekelerin oluşumunu büyük ölçüde engeller. Bu tulumlar sıvılara karşı bebeği korurken soğuk havanın da bebek ile temasını minimum seviyeye indirir. -15 hatta bazı modeller -20 dereceye kadar koruma sağlamaktadır. Bu tulumlar kolay giyilip çıkarılması için fermuar veya düğme gibi kapanma seçenekleriyle sahiptir. İç astarı kürklü veya polara sahip olan modelleri özellikle soğuk iklim koşullarında bebeği daha sıcak tutmaktadır. Bebeği sıcak tutan ve su geçirmez özelliğe sahip Kozmonot Tulum modellerini Bebek Vadisi Mağazasında bulabilirsiniz.

 

BEBEK VADİSİ Kapitone Fermuarlı Çıtçıtlı İç Astarı Kürklü Kapüşonlu Kışlık Kız Bebek Astronot Tulum Kozmonot Mont Özellikleri Nelerdir?

 

Bebek Vadisi Mağazasının bebelerin rahatlığı ve şıklığını düşünerek özenle seçtiği astronot tulum modellerindendir.

 

Şık görüntü kadar oldukça da rahattır.

 

Bebeğin hareketlerini kısıtlamaz ve temel hareketlerini yapabilmesi için özel tasarıma sahiptir.

 

Kapüşonlu olduğundan bebeğin kafa bölgesini sıcak tutmaktadır.

 

Polarlı yani Kürklü iç astar özelliğiyle bebeği sıcak tutar.

 

Sahip olduğu polarlı veya kürklü içyapısıyla bebeğiniz yumuşak ve rahat bir yerde olmanın mutluluğunu yaşar.

 

Eksi derecelerde bebeği sıcak tutabilmektedir.

 

Yağmur ve suya karşı koruma sağlar.

 

Kaliteli ve şık kumaşı leke tutmaz.

 

Fermuarlı kapanma ve açılma özelliğiyle giymesi ve çıkarması kolaydır.

 

Geniş yaş aralık senekleriyle hediye için güzel bir seçenektir.

 

Bedenleri tamdır. Küçük veya geniş kesim değildir. Bebeğinizin kaç aylık ona göre tam olarak beden tercihi yapabilirsiniz.

 

30 derece veya kuru temizleme yaparak kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Aşağıda bulunan yıkama talimatları bölümünden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Ürün yerli olup TÜRKİYE’ de Üretilmektedir.

 

BEDEN TABLOSU;

 

6-9 AY --- 74 cm

 

9-12 AY --- 80 cm

 

12-18 AY --- 86 cm

 

18-24 AY --- 92 cm

 

Yıkama Talimatları;

 

30 derecede makinede yıkamaya uygundur.

Kuru temizleme yapılması tavsiye edilir.

Beyazlatıcı kullanılması önerilmez.

Renklerinin canlı kalabilmesi için kurutucu makine vb. işlemleler kullanmayınız.

Ütülemeyi test tarafından ve düşük ısıyla yapınız.

Ürünün üzerinde bulunan etiketteki üzerinde bulunana kullanım talimatlarını mutlaka okuyunuz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.