product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Üretiminde 1. sınıf 18 mm MDF lam malzeme kullanılır. MDF malzeme, dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımı desteklerken aynı zamanda kaliteli bir yapı da sunar.
Duvara monte edilerek kullanılır ve katlanıp açılabilen mekanizmaya sahiptir. Fonksiyonel bir özellik olan katlanabilir yapısı, kullanılmadığı zamanlarda alandan tasarruf sağlar.
60 x 110 cm ölçüleri ile birbirinden farklı ölçülerde olan alanlarda geniş ve işlevsel bir kullanım alanı sunar. Ayarlanabilir yüksekliği sayesinde kişisel tercihinize uygun bir yükseklikte kullanabilirsiniz.
Katlanır mekanizma, açıldığı zaman kilitlenebilir ve bu özelliği ile sabit bir kullanım sunar.
4 köşesi oval kesimlidir, bu da hem estetik bir görünüm hem de kullanım kolaylığı yaratır. Kullanım esnasında meydana gelebilecek çarpma riskini minimize ederek güvenli bir kullanım sunar.
Duvar ile masa arasında yer alan katlanabilir konsollar, 50 kg taşıma kapasitesi vardır. Sağlam ve yüksek ağırlık kaldırma kapasitesine sahip olan metal konsollar, güvenli ve dayanıklı bir deneyim sunar.
Tabla çevresi, tabla ile aynı renkte PVC bant ile çevrilerek neme dayanıklı hale getirilir.
Kullanışlı tasarım özellikleri olarak alt, üst ve tüm kenarlarına ekstra ince zımpara uygulanır. Masa ele zarar vermez ve uzun ömürlü bir kullanım sunar.
Tasarımında tercih edilen siyah renk, şıklık ve modern bir hava katar. Ayrıca uyumlu bir renk olan siyah, çeşitli dekorasyon tarzlarına da uyum sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.