product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Kydonia Home tarafından üretilen duvara monte kırma katlanır masa, 1. sınıf 18 mm TS EN 14322 standartlarına uygun MDF Lam’ dan imal edilir.
Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun bir kullanım ömrü vadeder.
Masanın genişliği 60 cm, uzunluğu ise 110 cm' dir. Ayarlanabilir yüksekliğe sahip olduğu için kullanımı kişiselleştirme avantajı sunar.
Oval kesimli köşeleri ile estetik bir görünüm sunar. Aynı zamanda çarpma gibi olası sorunlarda meydana gelen hasarı minimize eder.
Katlanır masa, 50 kg taşıma kapasitesine sahiptir, ancak monte edildiği duvarın yapısına bağlı olarak kapasitesi değişebilir.
Materyal olarak yüksek kaliteli MDF kullanıldığı için uzun ömürlü ve sağlam bir yapı kazanır.
Şekli dikdörtgen olan masa, modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Pratik bir fonksiyona sahip olan model, katlanabilir özelliği sayesinde kullanılmadığı zamanlarda alan tasarrufu sağlar.
Beyaz renk tonu, her türlü dekorasyona uyum sağlar. Ayrıca kullanım alanına ferah ve aydınlık bir hava katar.
Metal ayaklarıyla sağlam bir duruş sergiler, dayanıklılığı arttırır.
Duvara monte edilerek kullanıldığı için, yerden tasarruf sağlar ve odanın düzenini korur.
60 x 110 ölçüleri sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar, hem fonksiyonel hem de dekoratif bir öğe olarak kullanılabilir.
Yerden yüksekliği ayarlanabilir olduğu için bar masası, yemek masası, çalışma masası gibi farklı amaçlar ile kullanılan çok yönlü bir seçenektir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.