product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Duvara monte edilerek kullanılabilen masanın genişliği 60 santimetre olarak kullanıma sunulur.
Uzunluğu 110 santimetre olacak şekilde imal edilir. Dikdörtgen tasarımı ve ideal boyut ölçüleri sayesinde rahat kullanım imkanı verir.
Raf şekilde tasarıma sahip olan model, kullanışlı yapısının yanı sıra estetik bir duruş sergiler böylece bulunduğu alana dekoratif bir görünüm katar.
Oval köşe tasarımı sayesinde güvenli bir şekilde kullanılmasını destekler.
Katlanabilir özelliği ile pratik kullanım avantajı yaratır aynı zamanda yer kaplamasının önüne geçer.
MDF gövde materyali ile dayanıklılığı artırılır. Sert ve güçlü tabla yapısı sayesinde darbelere karşı yüksek dirençli formu bulunur, uzun ömürlü kullanım avantajı bulunur.
Dayanıklı sabitleme aparatı sayesinde güvenli kullanım olanağı sağlar.
Leke, kir ve toz tutmayan masa yüzeyine sahiptir bu özellik ile temizleme işlemini pratik hale getirir.
Sabit kullanıma uygun olan masa
çalışma masası veya yemek masası olarak kullanımı tercih edilebilir. Mutfak, oturma odası, çalışma odası gibi çeşitli yaşam alanları için kullanıma uygunluk gösterir.
Gri renk hakimiyeti ile kullanıma sunulan model, birçok mobilya ile dekore edilerek kullanılabilir.
Modern ve zarif tasarımı ile bulunduğu alana pozitif bir hava katar. Şıklığından ve konforundan ödün vermeyen bir yapı haline gelir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.