product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Aqara Curtain Driver E1 (Rod Version) (HomeKit) Perdelerin çoğunu destekler. Perde sürücüsü iki versiyonda mevcuttur: Çubuk versiyonu tüm türleri destekler, daha uygun fiyatlı ray versiyonu sadece U ve I rayları destekler. Her bir şarj işlemi arasında 1 yıla kadar pil ömrü dev 6400 mAh pili bir yıla kadar kullanabilir veya hatta USB-C bağlantısı üzerinden sürekli güç sağlayabilirsiniz. Dahili ışık sensörü, dahili ışık sensörü, Curtain Driver'ın parlaklık temelinde kontrol edilmesini sağlar: Soğutma için enerjiden tasarruf edin ve gözleriniz için daha fazla konfor sağlayın. Zigbee 3.0 protokolü Zigbee, en sağlam ve güvenilir akıllı ev teknolojisi, otomasyonları ve bulut entegrasyonlarını desteklemek için kullanılır. Kolay kurulum ve kurulum Curtain Driver E1'i mevcut kabuk rayına kolayca monte edin ve Aqara Home uygulaması ile kurulumu tamamlayın. Geniş ekosistem desteği, geniş bir ekosistem yelpazesi ve ses asistanları ile uyumludur. HomeKit, Alexa, Google Assistant, IFTTT ve gelecek Matter desteklenir. Çoklu kontrol ve otomasyon. Fiziksel kontrol cihazı olarak bir Aare şalteri kullanın veya perdeyi zaman planları, gün doğumu/gün batımı, hava durumu, coğrafi algılama ve diğer özel otomasyonlar üzerinden kontrol edin. Maksimum yük 12 kg. Güçlü motor sayesinde E1 perde sürücüsü 12 kg'a kadar itip çekebilir, bu da tüm malzemelerden yapılmış perdeler için uygundur. Uzatılabilir çubuklar desteklenmez. Çubuk versiyonu çubukları, U rayları ve I-rayları destekler; ray versiyonu U rayları ve I-rayları destekler. Gerçek pil ömrü perde ağırlığına, ray uzunluğuna ve sürtünmeye göre değişebilir.
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.