PD20W + QC3.0 Lightning Kablolu Type-c Telefon Tablet Şarj Cihazı iPhone Uyumlu BA78A
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
- Hızlı şarj için iki yerleşik bağlantı noktasına sahip elektronik ekipman için evrensel ağ şarj cihazı Borofone BA78A: USB-A + Type-C. Şarj cihazı, iki cihazın aynı anda hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edilmesi için uygundur. Adaptör, bir araba gezisinde kolayca yanınıza alınabilir, kompakt ve pratiktir, fazla yer kaplamaz ve mobil cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj eder. Kit, 1 m Type-C - Lightning şarj kablosuyla birlikte gelir. Bu ürüne ilk yorumu siz ; - PD 20W Teknolojisiyle Anında Güç Verin! Power Delivery (PD) teknolojisi sayesinde cihazınızı saniyeler içinde güçlendirebilirsiniz. Hem hızlı hem de güvenli bir şarj süreci sunarak cihazınızın bataryasının ömrünü uzatırken aynı zamanda sizin de zamandan tasarruf etmenizi sağlar. ; - USB 3.0 Hızıyla Tam Gaz Şarj! Tatmin edici hızıyla sizi bekletmeyecek olan USB 3.0 girişi sayesinde cihazlarınızı en kısa sürede yeniden hayata döndürebilirsiniz. Filmler, müzikler, uygulamalar - ne olursa olsun, hiçbir şeyin sizi beklemesine gerek yok. Yüksek veri aktarım hızı ve hızlı şarj desteğiyle bu cihaz, zamanın kıymetini bilenler için ideal bir seçenek. ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.