product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Salvia Bahçe Salıncağı - 3 Kişilik - Gri Çizgili Minder - Panama Kumaş - Yatarlı Salvia model 3 kişilik salıncak çelik rulmanı sayesinde ses çıkarmaz ve uzun ömürlüdür. Yatarlıdır. Özel tasarım ayak uzatma kızakları ile ekstra konfor sağlar. Baş dayama yastıkları vardır. 60'lık boruları tok bir görünüm sunar, dayanıklıdır. 7mm kalınlığındaki 8 boğum krom kaplı çelik yay kullanarak zorlu mevsim koşullarına uyumlu hale getirilmiştir. Elektrostatik boya kullanılmıştır. Fermuarlı üretilen minderler kolay takılıp çıkarılabileceği için yıkanarak temizlenebilir, dilerseniz ıslak bez ile silerek de temizleyebilirsiniz. Ürün tek koli içerisinde demonte olarak gönderilecektir. İçindeki kılavuz ile evde kendiniz rahatça kurulumunu yapabilirsiniz. Özellikler Tipi : Yatarlı Sünger Kalınlığı ve tipi : 10 cm 18 Density Gri Sünger / Fermuarlı (Yıkanabilir) Kapasite / Kişi : 3 kişilik / 270 kg Kumaş Tipi : Panama Kumaş Aksesuarlar : 3 adet baş dayama yastığı, ayak uzatma kızağı, 2 adet kol dayama elciği Ölçüler Ana Taşıyıcı Boru Kalınlığı* : Ø60 Oturak Tipi / Ölçüleri : Profil Destekli - Çelik Hasırlı / 70 cm x 160 cm Ürün Ölçüleri 200 x 110 x 170 cm Tente Demiri: 200 x 125 Minder/Sırt : 70 x 160 x 10 cm Ürün Ağırlığı : Yaklaşık 55 kg

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.