product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Fiskars 135715 Solid Bahçe Tırmığı

Fiskars Solid Evrensel Bahçe Tırmığı, uzun ve gevşek ot veya dalları tırmıklamak için idealdir. Aynı zamanda bitki yatakları hazırlamak ve toprağı düzleştirmek için de mükemmeldir.

Toprağı sürmek ve düzleştirmek iyi bir toprak tırmığı gerektirir, ama bunu yapmakla kalmayıp otları tırmıklamaya da uygun bir çözümden daha iyi ne olabilir. Solid Evrensel Bahçe Tırmığı, aletlerinden çok işlevli olmasını takdir edenler için de harika bir seçenektir. Dolayısıyla, eğer hem toprağı hazırlayan hem de yaprakları tırmıklayan bir tırmığa ihtiyaç duyuyorsanız, bu sizin için doğru aletidir.

Fiskars Solid Evrensel Bahçe Tırmığı, uzun, gevşek bahçe veya dalları tırmıklamanın yanı sıra bitki yatakları hazırlamak ve toprağı düzleştirmek için de mükemmeldir. Sağlam yapısı ve kuvvetli dişleri tırmıklamayı kolaylaştırırken Solid yelpazesindeki yaprak tırmıkları için de çok yönlü bir çözüm sağlar. Mükemmel şekilde tırmıklanmış çimler ve düzleştirilmiş yataklar için, bu aleti geçmek hiç de kolay değil.

Uzun, gevşek ot veya dalları tırmıklamak için.

Dikim yatakları hazırlamak için mükemmel..Toprak yatağını dengeli hale getirmek için düzleştirme fonksiyonu.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.