product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bianca, E61 grubu, su akışının manuel kontrolü ve çift kazan ile ödün vermeyen bir espresso makinesidir. Her kahveden en iyi şekilde nasıl yararlanacağını bilen uzman baristalar için yaratılmıştır. Fincan Isıtma Ayarlanabilir Pedal Çift manometre. Çok yönlü buhar ve su çubuğu. Ceviz ağacından yapılmış topuzlar ve kürekler. LCC gösterge ekranı. Su tepsisi. Paslanmaz çelik gövde. 800 ml paslanmaz çelik kahve kazan 1,5 l paslanmaz çelik buhar kazanı Kahve puck üzerinde su akışını düzenlemek için kürek ile E61 grubu Yaylı su ile profesyonel su buharı muslukları I-O arkadan aydınlatmalı paslanmaz çelik şalter LCC aracılığıyla programlanabilir ön infüzyon parametreleri LCD yüksek çözünürlüklü grafik ekran Ahşap saplı ve özel Kahve Kaydıraklı 58mm filtre tutucu Doğrudan su tesisatı ve doğrudan tahliye imkanı Sadece buhar kazanı devre dışı bırakma imkanı Programlanabilir Bekleme fonksiyonu Kısmi ve toplam doz sayacı Su haznesini makinenin üç tarafına yerleştirme imkanı Kupa dostu ve espresso fincanlık. Teknik veri Su tankı: 2,5 lt Döner pompa motoru: 150 W Kahve kazan ısıtma elemanı: 1400W (220V-240V 50-60Hz) - 1000W (120V 60Hz) Buhar kazanı ısıtma elemanı: 1400W (220V-240V 50-60Hz / 120V 60Hz) Voltaj: 220-240V 50-60Hz - 120V 60Hz Dimensions LxDxH: 29x58.5x39 cm + 8 cm movable tank Weight: 27.2 kg

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.