product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Maped Picnik 430 Ml Paslanmaz Çelik Matara Suluk Pixel 871298 3154148712985 Picnik Concept Kids 430 ml Pixel paslanmaz çelik şişe. Paslanmaz çelikten yapılmış saplı su şişesi/şişe. Hem çocuklar hem de yetişkinler için hafif, kullanışlı ve rahat kullanım. Bir tutamak ile donatılmıştır. Dayanıklı ve hasara karşı dayanıklıdır. Okulda, anaokulunda, gezilerde, pikniklerde, seyahatlerde ve yürüyüşlerde su ve içecekleri saklamak için mükemmeldir. Silikon contalı sıkı kapak, sıvıların şişeden sızmasını önler. Tek elle kolay ve hızlı açılır. Kokuları absorbe etmez. Temizlemesi kolay: Şişe elle yıkanmalıdır, ancak şişenin plastik üst kısmı da bulaşık makinesinde yıkanabilir. Şişedeki geniş ağız, iç kısmına erişimi kolaylaştırır, böylece şişe elde iyice yıkanabilir. Kaynatmayınız. Dış mekanlarda kullanılan boyalar toksik değildir. Teknik parametreler: Kapasite 430 ml BPA, PVC veya ftalat içermez Malzeme: INOX 304, 5-PP polipropilen sağlığımız açısından en güvenli plastiklerden biri olarak kabul edilir. lacivert

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.