OpticFilm 8200i SE - 35mm Film & Slayt Tarayıcı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Plustek OpticFilm 8200i SE , 35mm Film & Slide Scanner. 7200 dpi / 48-bit Output. Integrated Infrared Dust/Scratch Removal. Bundle Silverfast SE Plus 8.8 , Support Mac and PC.

Plustek Opticfilm 8200i SE ile slaytınızı ve filminizi dijitalleştirin

Plustek OpticFilm 35mm film ve slayt tarayıcı – Filminizden ve slaytlarınızdan yüksek çözünürlüklü, yüksek kaliteli dijital görüntüler

OpticFilm 8200i SE, analog filmden parlak dijital görüntüler çıkaran yüksek performanslı bir 35 mm film ve slayt tarayıcıdır. Slaytları, renkli filmi ve siyah beyaz filmi sayısallaştırmak için idealdir.

Profesyonel ve amatör film fotoğrafçıları ile eski filmlerini ve slaytlarını dijital formata dönüştürmek isteyenler için mükemmel bir tarayıcıdır.

OpticFilm 8200i SE, orijinal filmden tüm ayrıntıları yakalayan 48 bit renkli bit derinliği ile film taraması için özel olarak tasarlanmış 7200dpi yüksek çözünürlüklü bir CCD sensör kullanır. Tarayıcının kızılötesi kanalı, tozu ve çizikleri ortadan kaldırır ve kapsamlı işlem sonrası düzeltme ihtiyacını ortadan kaldırır.

Fotoğraf filminden olağanüstü büyütmeler

Beyaz ışık + IR

7200DPI yüksek yeniden kirlenme

Dinamik Aralık

Son teknoloji görüntüleme sistemi

Plustek OpticFilm 8200i SE, son teknoloji aydınlatma ve optik sistemlerle tasarlanmıştır.

Optimum görüntü kalitesini sağlamak için yüksek hassasiyetli renkli CCD sensör ve LED aydınlatma kullanır.

Dahili kızılötesi kanal, film yüzeyindeki tozu ve çizikleri algılar ve bunları otomatik olarak giderir.

7200 DPI Yüksek Çözünürlük

Bu özel 35 mm film tarayıcı, keskin ve canlı görüntüler sağlayan gerçek 7200 dpi optik çözünürlüğe sahiptir. 68,9 megapiksele kadar olan çıktı dosyaları, tam kare bir dijital SLR fotoğraf makinesi tarafından oluşturulanlara benzer.

36” x 24” boyuta kadar yüksek kaliteli büyütülmüş baskılar oluşturabilirsiniz.

Yüksek dinamik aralık

Dinamik aralık, bir tarayıcının okuyabildiği, açıkta kalan film üzerinde en karanlıktan en aydınlığa doğru kaydedilebilir ışık aralığıdır.

3,6 D'ye kadar dinamik aralık ile analog fotoğrafçılıkta parlak noktaların ve gölgelerin ne kadar güzel ve doğal olduğunu yeniden keşfedeceksiniz.

iSRD - Kızılötesi Toz ve Çizik Giderme

Kızılötesi Toz ve Çizik Giderme

Slaytlar ve negatifler, çok dikkatli kullanılsalar bile üzerlerinde her zaman küçük toz parçacıkları ve küçük çizikler bulunur.

OpticFilm 8200i tarayıcı, film yüzeyindeki tüm toz ve çizikleri bulan bir kızılötesi kanala sahiptir. Kızılötesi ışığın çok geniş bir dalga boyu vardır, bu da onu yansıtan çizikler ve toz parçacıklarının aksine, negatiflerin ve slaytların film emülsiyonundan direnç göstermeden geçmesine izin verir. SilverFast iSRD bu davranışı şu şekilde kullanır.

Görüntü iki kez taranır - ilki normal tarama, ikincisi ise yalnızca toz ve çizik gibi kusurları yakalayan ek kızılötesi taramadır. Daha sonra hesaplayıcı toz ve çizik giderme, yalnızca kızılötesi kanalın herhangi bir önemli ayrıntıyı kaybetmeden herhangi bir kusur tespit ettiği durumlarda devreye girer.

Sonuç olarak, OpticFilm 8200i Serisi, taranan görüntüdeki tozu ve çizikleri otomatik olarak giderebilir.

Toz ve çizikler, tarama işlemi sırasında giderilir ve işlem sonrası toz ve çiziklerin giderilmesi ihtiyacını ortadan kaldırır.

(PS: Tarayıcının kızılötesi ışınları gümüş halojenür tabakasından geçemez, bu nedenle S/B negatif tarama için çalışmaz.)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.