Profashion 3082h Stand Mikser Krem 5.2 Litre
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Homend Profashion 3082H Stand Mikser Krem Hamurun tam istediğiniz gibi olacağını bilmek, güzel. Stand mikseriniz ile her şey tam kıvamında. DAYANIKLILIK, SÜREKLİLİK DEMEK. Stand mikserinizin gizli kahramanı, en yoğun karışımda bile zorlanmayan, dayanıklı çelik dişlileri. ; ÜÇ FARKLI BAŞLIK Mutfakta yaratıcılığın ucu bucağı olmadığını biliyoruz. Stand mikserinizin üç farklı ucuyla yapabileceklerinizin sınırı yok. ; GÜCÜN KEYFİNE VARIN Hamur işi zor ve yorucu olabilir. Neyse ki stand mikseriniz 1200 Watt gücüyle yorulmak bilmez. ; 5,2 LİTRE ÇELİK HAZNE Tarifleriniz ferah bir alana ihtiyaç duyabilir. Stand mikserinizin 5,2 litre paslanmaz çelik haznesinde her tarife yer var. ; TEK DÜĞMEYLE KOLAY HIZ AYARI Stand mikserinizi kullanırken farklı karıştırma hızlarına ihtiyaç duyduğunuzda, kolay hız ayarı düğmesi tam elininizin altında. ; Teknik Özellikler Güç: 1200 W ; Hazne Hacmi : 5.2 Lt ; 6 Kademeli hız ayarı ; 3 Farklı karıştırma aparatı (Çırpıcı, Karıştırma ve Yoğurucu) ; Emniyet kilidi Anahtarı : Var ; 2 Yıl Garantilidir ; Aparatlarının bulaşık makinesinde yıkanmaması önerilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.