AF 35mm FE f/1.8 Lens (Sony E)

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Viltrox AF 35mm FE f/1.8 Lens (Sony E)
Viltrox'un kompakt ve konforlu 35 mm f/1,8 Lensi, tam çerçeve formatlı Sony E-Mount aynasız fotoğraf makineleri için tasarlanmış geniş açılı bir prime lenstir. Çok yönlü geniş görüş alanı, portreden röportaja kadar çok çeşitli konular için uygundur ve hızlı f/1,8 tasarımı, düşük ışık koşullarında ve sığ alan derinliği uygulamalarında üstün performans gösterir. Optik tasarım, çeşitli sapmaları ve bozulmaları bastırmak için ekstra düşük dağılım ve yüksek kırılma indeksi öğeleri içerir ve ayrıca parlak ve arkadan aydınlatmalı koşullarda daha fazla kontrast sağlamak üzere parlamayı ve gölgelenmeyi azaltmak için çok katmanlı bir HD Nano kaplama da uygulanmıştır.

Optikleri tamamlayan lensin tasarımı aynı zamanda hızlı, neredeyse sessiz ve doğru otomatik odaklama performansının yanı sıra tam zamanlı manuel odaklamayı geçersiz kılan bir STM adımlı motor da içeriyor. Dahili odaklama tasarımı aynı zamanda hızlı performansa da katkıda bulunur. Ek olarak lenste, gelecekte lense yönelik ürün yazılımı güncellemelerinin yapılması için entegre bir mikro USB bağlantı noktası bulunur.

Ana Özellikler
E Yuvalı Lens/Tam Çerçeve Formatı
Diyafram Aralığı: f/1,8 ila f/16
Nano Kaplama ve Direnç Kaplama
İki ED Elemanı, İki Asferik Eleman
Minimum Odak Mesafesi: 15,7"
Nano Çoklu Kaplama ve Direnç Kaplama
Dahili Odak Tasarımı
STM Otomatik Odaklama Motoru
Filtre Boyutu: 55mm
Otomatik Ayarlı Manuel Diyafram Halkası

Detaylı Özellikler
Prime geniş açılı lens, tam çerçeve formatlı Sony E Mount aynasız fotoğraf makineleri için tasarlanmıştır ve APS-C formatlı fotoğraf makineleriyle kullanıldığında 52,5 mm lensle eşdeğer perspektife sahiptir.
Parlak f/1,8 maksimum diyafram açıklığı, düşük ışık koşullarında çalışmaya uygundur ve aynı zamanda alan derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
İki ekstra düşük dağılım elemanı ve iki yüksek şeffaflık elemanı, yüksek derecede netlik ve renk doğruluğu elde etmek için renk saçılımını ve renk sapmalarını azaltır.
Sekiz grupta 10 element.
İki asferik eleman, yüksek keskinlik ve doğru işleme elde etmek için küresel sapmaları kontrol etmeye ve distorsiyonu azaltmaya yardımcı olur.
Güçlü aydınlatma koşullarında çalışırken daha fazla kontrast ve renk doğruluğu sağlamak amacıyla parlamayı ve gölgelenmeyi önlemek için tek tek öğelere HD nano çok katmanlı kaplama uygulanmıştır.
STM adımlı motor, tam zamanlı manuel odaklamayı geçersiz kılmanın yanı sıra hızlı, sessiz ve hassas otomatik odaklama performansı sağlar. Dahili odaklama tasarımı, daha iyi kullanım ve daha hızlı yanıt için kullanım sırasında genel lens uzunluğunu korur.
Dokunsal pozlama kontrolü için entegre manuel açıklık halkası; bu halka aynı zamanda otomatik, kamera tabanlı diyafram açıklığı seçimi için bir 'A' konumuna sahiptir.
Dokuz bıçaklı diyafram hoş bir bokeh kalitesine katkıda bulunur.
Ürün yazılımı güncellemeleri için entegre mikro USB bağlantı noktası.

Teknik Özellikler
Odak uzaklığı
35mm
Maksimum Açıklık
f/1.8
Lens Montajı
Sony E
Lens Formatı Kapsamı
Bütün çerçeve
Odak Türü
Otomatik odaklama
Görüntü sabitleme
HAYIR
Filtre Boyutu
55 mm (Ön)
Maksimum Açıklık
f/1.8
Minimum Diyafram
F 16
Lens Montajı
Sony E
Lens Formatı Kapsamı
Bütün çerçeve
Bakış açısı
63,2°
Minimum Odaklama Mesafesi
15,7" / 40 cm
Maksimum Büyütme
0,1x
Optik Tasarım
8 Grupta 10 Element
Diyafram Bıçakları
9
Odak Türü
Otomatik odaklama
Görüntü sabitleme
Hayır
Filtre Boyutu
55 mm (Ön)
Boyutlar (ø x L)
2,8 x 3,5" / 70 x 89,9 mm
Ağırlık
12 ons / 340 gr

Kutu İçeriği
Sony E-Mount için Viltrox 35mm f/1.8 AF Lens
Parasoley
Ön Lens Kapağı
Arka mercek kapağı
Garanti



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.