Glukozamin Kondroitin MSM Boswellia 60 Tablet
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

BALEN GLUKOZAMİN KONDROİTİN MSM BOSWELLİA (AKGÜNLÜK) 60 TABLET Balen Glukozamin Kondroitin MSM Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet İzin Belge - Menşei: Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Arı Mühendislik Tar. ve Hay. Ürün. Üret. Koz. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarfından TR-06-K-000188 İşletme Kayıt Numaralı, 001240-08.08.2016 takviye edici gıda onay koduyla üretilmiştir. Menşei: Türkiye - Yerli Üretim Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet İçindekiler: Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet ürünü içerisinde; glukozamin sülfat 2 KCL, kondroitin sülfat, metilsülfonilmetan (MSM), boswellia serrata ekstraktı, magnezyum stearat, manitol, hyaluronik asit bulunmaktadır. Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Kullanımı: Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet kullanılışı; yetişkinler için günde 3 kere 1 tablet kullanılması tavsiye edilir. 18 yaş altı bireylerde kullanılmaz. Bu takviye edici gıdanın 3 aydan fazla kullanılması durumunda doktora danışılmalıdır. Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Yan Etkileri: Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.  Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Muhafaza ve Uyarı:

 

  • Balen Glukozamin Kondroitin MSM Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Bu takviye edici gıda yetişkinlere yöneliktir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.
  • Balen Glukozamin Kondroitin MSM ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
  • Üretim Balen Glukozamin Kondroitin MSM ürünü ambalajı üzerindedir.

Balen Glukozamin Kondroitin MSM 60 Tablet Ürünü Açıklaması:

BALEN GLUKOZAMİN KONDROİTİN MSM

BALEN GLUKOZAMİN KONDROİTİN MSM

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.