product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
DOĞANLAR PİRİNÇ EKO KAPI TAKTAK

Yeni çıkan ürünler grubunda olup ev ve işyerlerinizde çok estetik bir görünüşe sahiptir. Doğanlar kapı aksesuarlarında 1.sınıf malzeme olarak pirinç malzeme kullanılmış olup üst yüzeyi krom kaplamayla kaplıdır. Üründe 1.sınıf malzeme kullanıldığı için darbe ve kırılmaya karşı dayanım seviyesi oldukça yüksek seviyelerdedir. Böylece doğanlar kapı aksesuarları ürün çeşitlerinde zamanla kırılması, elde kalması, yerinden çıkması gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır. Doğanlar kapı aksesuarlarında en son teknoloji makineler ve 1.sınıf kaplama malzemesi kullanıldığından dolayı ürünün kaplama kalitesi çok fazladır.

Böylelikle paslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Kırılmaya ve paslanma tepkimesine karşı dayanıklı olduğundan dolayı uzun yıllar boyunca ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Ürünün temizliğini nemli, bir bez yardımı ile silerek ardından kurulama işlemi yapmak temizlik için yeterlidir. Ürünü sadece çamaşır suyu, tuz ruhu gibi kimyasal malzemelerle teması uygun değildir. Kimyasal malzemelerle temas halinde ürün garanti kapsamından çıkmaktadır. 

Doğanlar Eko Kapı Taktak Saten

 

"Faturalarınız e-mail adresinize gönderilir"

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.