Kampa Trip AIR VW 290cm Camper Şişme Havalı Çadır
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

Trip Air, direkleri takma zahmetine girmeden ekstra alan sunan kompakt bir şişme tentedir. Dikmenin ne kadar kolay olduğunu gösteren bir atış videosu hazırladık.
Trip, bağlantı yüksekliği 180-210 cm olan karavanlar için tasarlanmıştır, klipsli su geçirmez zemin örtüsünün eklenmesi tenteyi ekstra depolama alanı olarak kullanmanızı sağlar. Bağlantı alanındaki bir yan kapı, tentenin ana gövdesinden geçmeden aracınıza binebilmenizi sağlar.
İç pencereler bol doğal ışık sağlar ve gerektiğinde ekstra mahremiyet için güneşlikler dahildir.
Tenteyi takmanın birkaç yolu vardır, örneğin, dikilen cırt cırtlı kayışları kullanmak, ürünle birlikte verilen gerdirme halatlarını tepeye atmak veya bir oluğa sabitlemek için bir direk ve kelepçe kiti kullanmak, ancak bizce en iyi yol, bir raya sabitleme kiti kullanmaktır.
Kampa Seyahat Kapsül Gezisi, pek çok kutucuğu işaretler ve gerçekten iyi fiyatlı, kompakt, şişirilebilir bir araba tentesi olarak öne çıkar.

Ray yüksekliği 180 ila 210 cm olan karavanlar için uygundur.

Teknik özellik;
Atış Zamanı    8 Dakika
Paket boyutu    72x32x32cm
Ağırlık    13.15kg
Uzunluk    180cm (270cm tünel dahil)
Genişlik    290cm
Yükseklik    205cm
Bağlama Yüksekliği    180 - 210cm
Kador Uzunluğu    250cm
 

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.