Modifiye Sinüs 150W 12V İnverter
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Güçlü ve Güvenilir İnverteriniz: YapıBahçe Exelon Modifiye Sinüs 150W 12V

YapıBahçe Exelon Modifiye Sinüs 1500W 12V İnverter ile karşınızdayız! Hem konut hem de ticari kullanım için mükemmel bir seçim olan bu invertör, ihtiyaçlarınıza uygun güvenilir güç sağlar. Yüksek verimlilik ve dayanıklılığı ile tüm beklentilerinizi karşılayacak!

Modifiye Sinüs Dalgası 
Çeşitli elektronik cihaz ve aletlerle uyumlu modifiye sinüs dalgası çıkışı sunar. Özellikle hassas olmayan cihazlar için uygun maliyetli bir çözüm olarak öne çıkar!

Kullanıcı Dostu Açma-Kapama Anahtarı
Kolay kullanım sunan pratik açma-kapama düğmesi, anlık ihtiyaçlarınızda güç çıkışını hızlıca kontrol etmenizi sağlar. Hızlı ve pratik çözümler elinizin altında!

Termostatik Yük Kontrolü 
Yüksek verimlilik ve güvenli çalışma ortamı için, otomatik olarak güç çıkışını ayarlayarak aşırı ısınmayı önler. Bu sayede hem enerji tasarrufu sağlarsınız hem de cihazın ömrünü uzatırsınız!

Otomatik Koruma Mekanizmaları
Aşırı yük, kısa devre ve aşırı sıcaklık gibi tehlikelere karşı entegre koruma sistemleri sayesinde kesintisiz ve güvenli bir enerji akışı sağlar. Güvenliğiniz bizim için öncelik!

Haydi, YapıBahçe Exelon Modifiye Sinüs 150W 12V İnverter ile enerji ihtiyacınızı güvenli ve ekonomik bir şekilde karşılayın!



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.