Kargo Bilgileri
Diğer Satıcılar
Tümü (1)Florinda Mozaik Etna Bitter Orange Acı Portakal Özlü El ve Vücut Kremi 300ML
Mosaici Italya'nın Florinda Chinotto Dell'etna Vücut Kremi, Shea Yağı, Zeytinyağı, Argan Yağı, Aloe Vera, E Vitamini ve Chinotto Özü içeriği sayesinde cildi nemlendiren ve besleyen eksiksiz bir güzellik bakımıdır. yumuşak, kadifemsi ve hoş kokulu. Yumuşatıcı özler bakımından zengindir, yağsızdır ve hızla emilir.
Kullanımı:
Banyo veya duştan sonra kuru cilde uygulayın ve tamamen emilene kadar masaj yapın.
İçindekiler:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tea-Stearate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Benzyl Alcohol, Ceteareth-25, Triethanolamine, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Linalyl Acetate, Cedrus Atlantica Oil / Extract, Carbomer, Limonene, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract, Triethylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Oil/Extract, Citrus Aurantium Peel Oil, Eugenol, Citric Acid, Linalool, Citrus Limon Peel Oil, Pinene, Hexyl Cinnamal, Cinnamal, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Camphor, Carvone, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Terpineol, Beta-Caryophyllene, Citral, Potassium Sorbate, Geranyl Acetate, Tocopherol, Terpinolene
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.