İçindeki Kıskanç Kanguruyu Nasıl Eğitirsin? Duygularımı Yönetiyorum - How to Train The Jealous Kanga Hatice Kübra Tongar
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Hatice Kübra TongarKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
TürkçeKitap Seti
HayırSayfa Sayısı
40Diğer Satıcılar
Tümü (3)Bir varmış, bir yokmuş… Bebekistan’dan dünyaya doğru Maylo isminde bir bebek doğmuş. Yanında kıskanç bir kanguru varmış. Maylo, dünyaya gittiğinde ne görsün, evde bir tane daha bebek yaşamaktaymış! Bakalım Maylo, evdeki bebeği kıskanan bu kanguruya kardeşliği nasıl öğretecek?
Uzman Psikolog Hatice Kübra Tongar, 4-8 yaş arası çocuklarımıza ve kardeşler arası kıskançlıkla boğuşan anne-babalara kardeş kıskançlığını yönetmenin anahtarını veriyor!
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.