product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
BenQ Zowie XL2586X 24.1" 0,5ms 540Hz FHD 3xHDMI DP Fast TN DyAc2
S-Switch Pivot Espor Oyun Monitörü prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Espor için ZOWIE XL2586X Fast TN
540Hz DyAc™ 2 Oyun Monitörü

ZOWIE XL2586X, espor tutkunları ve profesyonel oyuncular için tasarlanmış üstün bir oyun monitörüdür. 540Hz yenileme hızı ve hızlı TN paneli ile rakiplerinizin önünde bir adım öne geçmenizi sağlar. Yeni DyAc™ 2 teknolojisi, hareket bulanıklığını minimuma indirerek en yoğun aksiyon sahnelerinde bile net ve pürüzsüz bir görüntü sunar. Paylaşılabilir XL Ayarları™ ile otomatik oyun modu, her oyun için en ideal ayarları hızlıca uygulamanıza olanak tanır. Monitörün endüstriyel tasarımı ve yeni yükseklik ayarı, uzun oyun seanslarında bile konforunuzu artırır. Black eQualizer ve Color Vibrance özellikleri, oyun sırasında daha iyi görüş sağlar. Ayrıca, S Switch ve Shielding Hood gibi ek aksesuarlar ile tam donanımlı bir oyun deneyimi sunar. ZOWIE XL2586X, espor dünyasında performans ve tasarımın mükemmel birleşimini sunuyor.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Hareket Netliği
ZOWIE'nin Yeni Geliştirdiği Hızlı TN Panel

Tipik IPS paneliyle karşılaştırıldığında Hızlı TN paneli, genel hareketli görüntülerin daha net ve daha keskin hatlarını sağlayarak odaklanmanıza ve oyun içindeki hareketlerin istenmeyen görüntü izlerinden dolayı dikkatinizin daha az dağılmasına yardımcı olur.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu

Bu yeni geliştirilen panel, daha hızlı elektriksel iletkenlik tasarımı uygulayarak sıvı kristalin duyarlılığını artırır ve aşımı daha etkili bir şekilde azaltır.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu DyAc™2

ZOWIE'nin özel panel donanım tasarımı sayesinde DyAc™2, sınıfının en iyi hareket netliğini ve daha iyi genel görsel deneyimi sağlar.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Yeni Çift Arka Işık Tasarımı

DyAc™ 2, çift arka ışık teknolojisiyle bulanıklığı azaltma performansını artırırken yumuşak bir ışık çıkışı sunarak göz adaptasyonunu kolaylaştırır.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Düşmanı Tanıma
Canlı Renkli Film

XL2586X, yeni bir canlı renkli film kullanır ve renk performansını %35 artırır. Bu öncelikle düşman hedeflerini arka plandan ayırt etme yeteneğinizi geliştirir; ve normal bir TN paneldeki renk solmasını iyileştirir.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Flaş Patlamaları Sırasında Daha Hızlı Kurtarma

Kör edici beyazlık, IPS panel teknolojisine kıyasla çok daha hızlı kaybolarak oyunculara düşmanın hatlarını daha erken görme avantajı sağlıyor.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Yeni Paylaşılabilir XL Ayarları™ -Otomatik Oyun Modu

Renk modlarını ekran içeriğine göre otomatik olarak değiştirerek ayar yapma zorluklarını ortadan kaldırır ve geçiş gerektirmeyen oyun deneyimini geliştirir.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu Espor Tasarımı

Yeni monitör standı, yükseklik ayarlama mekanizmasına endüstriyel sınıf rulmanlar katarak tercih edilen yüksekliğe daha kolay ve daha düzgün ayarlama yapılmasına olanak tanır.



prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu

prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.