product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Katlanır özelliğe sahip olan masa, fonksiyonellik ve estetiği harmanlayarak mekanlarınızı dekore eder.
Duvara monte edilerek kullanılır ve kısıtlı alanlar için ekstra oturma alanı elde etmenizi sağlar.
Üst tabla, 1. sınıf kalitede ve 18 mm kalınlığında olan çam ağacından imal edilen MDF lam malzemeden üretilir. Kaliteli malzemeler, sağlamlık ve kaliteyi bir araya getirir.
Tabla çevresi, üst tabla ile aynı renkte olan PVC bant ile çevrilir ve neme karşı dayanıklı bir hale gelir. Farklı mekan koşullarına uyumlu olarak kullanım imkanı verir.
60 x 90 cm ölçülerine sahip olarak çeşitli mekanlara ayak uydurur. Ayarlanabilir yüksekliği ile arzu ettiğiniz yükseklikte kullanabilirsiniz.
Alt ve üst kenarlarına ekstra ince zımpara uygulanan masa, pürüzsüz bir dokunuş sunar.
Metal malzemeden imal edilen raf ayakları, duvara sağlam olarak monte edilir. Üst tablasını etkili bir şekilde kavrayarak dayanıklı kullanımı destekler.
Hem raf hem oturma alanı olarak kullanılabilen masa, işlevsel bir kullanımı vardır. Oturma odası, mutfak ve balkon gibi mekanlarda kullanışlı bir yapı sağlar.
Sabit raf kısmı 15 cm olan masa, eşyalarınızı düzenli bir şekilde organize etme imkanı sunar. 45 cm uzunluğa sahip olarak kullanım alanı geniştir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.