product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

CRISTAL D'OR
Olağanüstü bir güzelliğe sahip olan altın, refah ve sevginin sembolü olan mükemmel bir metaldir. Princess Marina de Bourbon size, Cristal d'Or adlı özel bir baskı sunuyor.
Onu sıkan her kadının karmaşıklığını neredeyse sihirli bir şekilde vurgulayan aşırı sofistike bir parfüm.

Eşsiz ve beklenmedik bir hazine gibi, Cristal d'Or, görkemli mekanlarda nadir anları takdir eden kadınlar için olağanüstü bir tarza sahip modern ve zarif bir parfüm.

 

taze ve güçlü bir kişiliğe sahip parfüm;
Mandalina ve ahududu notaları ile duygularımızı uyandırmak için patlar,

Suyu, taze ve çok güçlü bir kişiliğe sahiptir:
Mandalina ve ahududu notaları duyularımızı uyandırmak için patlar. Yasemin ve Tiare çiçek nüanslarının tatlılığı, vanilya, amber ve misk notalarıyla vurgulanır, şehvetli ve tozlu bir iz bırakır.

Altın gibi narin ve değerli, bu şehvetli koku coşkulu bir kadının kokusu.

Koku Ailesi: Taze çiçek
Tepe Nota: Mandalina - Ahududu
Kalp Nota: Tiare Çiçeği - Yasemin Sambac - Sümbülteber
Dip Nota: Vanilya - Misk - Kehribar


Fransızların teknik bilgisini ve lüks işçiliğini öne çıkaran, olağanüstü bir yaratım. Olağanüstü yaratıcı şişe, Versay Sarayı'nın cam ustalarından ilham almıştır.

Göz kamaştırıcı bir kadınlığın yansıması olan bir ayna gibi ışıkla parlayan altın. Bir kadın vücudunun güzelliğini ifade eden cömert bir siluete sahip bu muhteşem şişe. Şeffaf ve zarif hareketlerle esneyen, fleur-de-lys ile oyulmuş parlak altın kaput şişeyi yüceltir.
Saf, beyaz, derin ve altının; zarif karışımı olan bir mücevher kutusu kadar eşsiz ve büyülü.

Çağdaş bir tasarımla olağanüstü güzellikteki kokuyu korumak için tasarlanan şişenin güzelliği ambalaja yansır. Gelenek ve modernliğin ittifakı olan Cristal Royal serisinin ikonik şişesinin sizi baştan çıkarmasına izin verin. Altın bir gece gibi... Büyüleyici ve şehvetli bir koku içermek için lüks ve zarif bir tasarıma sahip bir kreasyon.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.