product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Kendi için yaşamak, görmek, hissetmek, baştan çıkarmak için çılgın bir arzu. Hayatın hareketine karşı konulmaz bir şekilde çeken, sınırsız, kısıtlamasız, canlı bir parfüm istedim. Arzu yaratmak için yapılmış anlık bir parfüm. Teninize değdiği  anda kişiliğini ve stilini empoze edecek büyüleyici bir koku.
Tutkulu bir nefes, yıkıcı bir iz, yoluna çıkan her şeyi kaçınılmaz olarak sürükleyen bir iksir.
Marina, bu yeni koku için günümüzün modern Prenseslerine, şehvetli manyetik çekiciliğe sahip karşı konulmaz ve canlı kadınlara gurur kaynağı olmak istedi.
Princess Style, tarz bir yaratan koku: hayatın kasırgasında sıçramaya cesaret edenler için.
 
Notalar;
Üst Nota: Armut, mandalina ve frenk üzümünün ilk neşeli ve ışıltılı patlamalarından itibaren harekete geçen ve harekete davet eden güneşli bir kanca.
Orta Nota: Kalp notalar çıkarıcı bir gülümseme kadar baştan çıkarıcıdır. Frezya ve yasemin notaları baştan çıkarıcı bir bitişle aralarında dönüyor. Bu anlaşmanın amblemi olan portakal çiçeği bu çiçek buketini stilize etti.
Dip Nota: Büyüleyici ve meyvemsi yönleri uyandıran lezzetli bir iz. Ahududu şerbetinin yumuşaklığı, yanan bir vanilya ile sarmalanmış, vetiver ve ambroksanın odunsu notalarıyla okşanmış, parfüme tüm şehvetli kadınlığını ortaya çıkarıyor.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.