Glutamine Powder 300gr
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Nutrend Glutamine 300gr %100 saflıkta L-glutamin saf kristalleri içerir. Bu içeriği ile özel beslenme ihtiyacını karşılamaya, yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde amino asit dengesini korumaya yardımcıdır. Antrenman sonrasında kasların toparlanma ve onarım sürecini hızlandırmaya, yorgunluk sürecini gidermeye destek sağlar. Güç ve dayanıklılık antrenmanlarında düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir. Bununla birlikte konsantrasyon, bağışıklık sistemi, mide-bağırsak yaralarının iyileşme sürecinde de, konusunda uzman hekimlerce, destek olarak önerilen önemli bir gıda takviyesidir. Nutrend Glutamine 300gr'ın dikkat çeken özellikleri; -Yoğun antrenmanda kasların zarar görmesini engellemeye yardımcı olur -Aktivite sonrası yenilenmeyi desteklemek -Pozitif nitrojen dengesinin korunması -Sinir sisteminin desteklenmesi Kullanım Bilgisi: Başlangıç Seviyesi: Spor yapılan günler: Antrenman sonrası 1 ölçek (5 g) ürünün yaklaşık 250-350 ml su/meyve suyu ile karıştırılarak tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun antrenman dönemlerinde gün içerisinde 10 grama kadar alınabilir. Spor yapılmayan günler: Gece yatmadan önce 1 ölçek (5 g) ürün yaklaşık 250-350 ml su/ meyve suyu/yağsız süt ile karıştırılarak tüketilebilir. Orta Seviye: Spor yapılan günler: Antrenman sonrası 1 ölçek (5 g) ürünün yaklaşık 250-350 ml su/meyve suyu ile karıştırılarak tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun antrenman dönemlerinde gün içerisinde 10 grama kadar alınabilir. Spor yapılmayan günler: Gece yatmadan önce 1 ölçek (5 g) ürün yaklaşık 250-350 ml su/ meyve suyu/yağsız süt ile karıştırılarak tüketilebilir. İleri Seviye: Spor yapılan günler: Antrenman sonrası 1 ölçek (5 g) ürünün yaklaşık 250-350 ml su/meyve suyu ile karıştırılarak tüketilmesi tavsiye edilir. Yoğun antrenman dönemlerinde gün içerisinde 10 grama kadar alınabilir. Spor yapılmayan günler: Gece yatmadan önce 1 ölçek (5 g) ürün yaklaşık 250-350 ml su/ meyve suyu/yağsız süt ile karıştırılarak tüketilebilir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.