product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Optinell wash burun temizleme şırıngası bebeklik çağından itibaren her yaştan insanın rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.
şırınga içerisineçekilen solüsyonun buruna enjekte edilmesiyle, burun içerisini, sinüsleri ve tıkanık olan burunu mukustan arındırarak burunu açar. Bu sayede rahat nefes alınmasını sağlar. Ayrıca solunarak alınan virüs, bakteri, alerjen vekimyasalları burun dokusundan temizler. Bu işleme nazal yıkama denir.
nazal yıkama sayesinde hastalık belirtileri önemli ölçüde azaltılır. Düzenli nazal yıkama, nazal alerji ve sinüs rahatsızlıklarının belirtilerini ciddi ölçüde azaltabilir vehatta tamamen ortadan kaldırabilir. Yeni doğan bebeklerde sümkürme yeteneği henüz gelişmediğinden genellikle burunları tıkalı olur.
burnu tıkalı olanbebekler uyurken rahatsız olurlar ve uyku düzenleri bozulur. Bu nedenle burunlarının ebeveynleri tarafından açılması gerekir. Burun temizleme şırıngası, burun yıkama enjektörü ucunda bulunan esnek silikon sayesinde buruna zarar vermez ve burun içerisine tam yerleşir. Böylece nazal yıkama işleminde solüsyonun burundan dışarı taşmasını engeller.
bpa içermez. Sağlığa uygundur. Optinell bebek burun aspiratörü üreticisinin ürünüdür.
burun temizleme ucu herhangi bir enjektör ucuna takılarak bebeklik çağından itibaren kullanılabilir.
burun temizleme enjektör ucuyla yapılan yıkama işlemi burun tıkanıklarına, sinüs temizlemelerine ve düzenli kullanımda hastalıklara karşı koruyucu bir yöntemdir.
enjektör içerisine çekilen serum fizyolojik ya da solüsyonlar yavaş bir şekilde bebeğin burnuna verilerek kullanılır.
enjektör ucu buşekilde bebeğin burnunun tahriş olmasını engeller ve basınç ayarının kontrollü yapılmasını sağlar.
4 adet optinellwash enjektörü ve 1 adet enjektör ucu ihtiva eder.
tüm ürünlerimiz paketli şekilde gelir ve tek kullanımlık olarak kullanılması tavsiye edilir.
kutu üzerinde kullanma talimatı mevcuttur önemlidir okuyunuz ( bebek ve çocuklarda 3 aylık dönemden sonra kullanılır !)
optinellwash bebek burun yıkama kiti ile burun yıkaması yapıldıktan sonra optinell, rhinobebe, otribebe, wee baby, chicco, wappa, odta, babyvac, wohler, bruno baby ,bebedor, gibi nazal burun aspiratörleri ile burun içerisindeki mukusu temizleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.