Multivitamin Kedi Maltı 115 GR, Kedi Malti, Kedi Ödülü ve Kedi Vitamini
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Petlook Multivitaminli Kedi Maltı
Petlook kedi maltı multivitamin, sevimli kedinizin sağlığını desteklemek ve enerjisini artırmak için özel olarak formüle edilmiştir. Kedi malti ve kedi vitamini içeren bu güçlü kombinasyon, hem bir kedi ödül maması hem de kedinizin temel besin ihtiyaçlarını karşılayacak bir yem takviyesdir.

Petlook kedi multivitamin, özel bir kedi maltı içeriğiyle birleşerek sindirim sistemini destekler ve gelişimi için ihtiyaç duyduğu vitamini mineral ve aminoasitleri karşılamaya yardımcı olur. Aynı zamanda, kedinizin genel sağlığını desteklemek ve için zengin vitamin içeriği sunar.

Petlook vitamini, doğal içerikleriyle öne çıkar. Sağlıklı ve lezzetli formülü, kedinizin severek tüketeceği bir deneyim sunar. Şeker vealkol içermeyen lezzetli formülüyle kedinizin sağlıklı beslenme ihtiyaçlarına odaklanır.
Petlook kedi multivitamini, yetişkin tüm ırk ve boyuttakikedilere uygun olarak tasarlanmıştır. Kedinizin yaşam evrelerine uygun olarak,ihtiyaç duyduğu temel besinleri karşılar ve sağlıklı bir yaşam sürmesinekatkıda bulunur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.