Yavru Kedi Kitten ve Anne Kedi Maltı Multivitamin 115 GR
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Petlook Yavru Kedi ve Anne Kedi Vitamini 115 gr. Petlook yavru kedi ve anne kedi vitamini, sevimlidostlarınızın sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olacak özel bir formülsunar. Lezzetli Kedi maltı kedi vitamini ve aminoasitlerin kombinasyonu ile kedinizin ihtiyaçduyduğu temel besin maddelerini karşılar.
Petlook yavru kedi ve anne kedi maltı, alkol ve şeker içermeyen formülüyle sindirim sisteminindüzenlenmesine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış bir kedi maltıiçerir. Aynı zamanda, kedinizin enerji seviyelerini desteklemek ve genelsağlığını korumak amacıyla zengin vitamin içeriğine sahiptir.
Petlook yavru kedi ve anne kedi malti, özellikle genç vehassas sindirim sistemine sahip yavrular için idealdir. Yumuşak formülü,kedinizin sindirim sistemini ve bağışıklık sistemini destekler.
Petlook kedi maltı, kedi dostlarınızın severek tüketeceğilezzetli bir formül sunar. Şeker ve alkol içermez ve kedinizin doğal beslenmeihtiyaçlarına odaklanır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.